mclaren-special-operation-f1-forsale (8)

Oferta rara pentru cei care isi doresc o masina de peste 9 milioane euro

April 30, 2016
613 Views

Dacă sunteți în căutarea unui automobil pe care să plătiți de la 9 milioane de euro în sus, ei bine McLaren a scos la vânzare unul dintre ultimile exemplare McLaren F1. Este un exemplar care are doar puțin peste 4.000 km rulați. Modelul este în stare originală și este vândut de divizia McLaren Special Operation. Constructorul britanic a produs în total doar 106 modele F1, dintre care doar 64 au fost destinate rularii pe drumurile publice. Modelul disponibil are numărul de șasiu 069 și vine chiar și cu ceasul TAG Heuer serie limitată oferit clienților, un ceas produs în același număr cu cel al modelelor de stradă.

Exemplarul este produs în 1998, an în care McLaren a produs doar șase exemplare. Totul este original, de la jantele din magneziu și până la trusa de scule din titan. McLaren F1 este și în prezent cea mai rapidă mașină din lume cu propulsor aspirat, cuo viteză maximă de 390,7 km/h. Inima acestui supercar magnific este un propulsor BMW V12 de 6.1 litri care dezvoltă 627 CP.

McLaren nu a anunțat un preț, în mod cert așteaptă oferte de la potențialii clienți. Anul trecut celebrul actor Rowan Atkinson și-a scos la vânzare exemplarul McLaren F1 și l-a dat pentru 10,7 milioane euro. Ceva ne spune că acest exemplar va fi vândut pentru mai mult, fiind în stare originală și scos pe piață de McLaren.

Leave A Comment