rolls-royce-wraith-collection (2)

Un set de sase valize Rolls-Royce Wraith, mai scump decat trei Dacia Logan Prestige

May 3, 2016
804 Views

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Daca esti fericitul posesor al unui Rolls-Royce Wraith, nu poti pleca cu masina in concediu fara valizele potrivite. Prin urmare, designerul Michale Bryden, de la Studioul Rolls-Royce Bespoke, a creionat Wraith Luggage Collection, un set exclusivist de sase valize care intra perfect in portbagajul coupe-ului de lux si costa mai mult decat trei modele de top Dacia Logan Prestige: 28.984 euro. Mai mult, fiecare geanta poate fi personalizata dupa gust si preferinte.

Rolls-Royce Wraith Collection

Sigur, poate ar fi mai eficient sa cumperi una, doua Dacii, pentru bagaje, si de restul banilor sa umble valetul dupa tine. Dar cand ai Wraith, Dawn sau orice Rolls “prapadit”, nu poti manui orice geamantan. Setul Wraith a fost realizat la indicatiile unor majordomi experimentati de la cele mai luxoase hoteluri, punand accentul pe detalii si, mai ales, pe zonele care intra cel mai mult in contact cu utilizatorul. Adica, manerele. Acestea au fost proiectate sa ofere o distributie perfecta a maselor, pentru a fi mai usor de manuit. Iar printre materialele folosite se numara fibra de carbon si aluminiul polisat.

Wraith Luggage Collection este alcatuita din doua valize mari Grand Tourer, trei genti Long Weekender si o gentuta de mana. In acelasi timp, la 8.800 euro, cu TVA inclus, Logan-ul Prestige dispune de motor de 0.9 TCe / 90 CP, clima automata, geamuri electrice, jante din aliaj, sistem multimedia Media Nav, pilot automat si volan imbracat in piele.

Leave A Comment