Brian-Johnson-ac-dc  (9)

Starul rock, Brian Johnson este pe cale să își piardă auzul, nu de la muzică ci de la mașini

March 10, 2016
887 Views

AC/DC și-a amânat ultimul concert datorită problemelor de auz ale lui Brian Johnson. Medicii au insistat ca acesta să își ofere o pauză, altfel pierderea auzului putând fi permanentă. Evident, toată lumea consideră că problemele cu auzul ale lui Brian Johnson vin după zeci de ani de concerte. În realitate, solistul AC/DC a mărturisit că problemele le are de la cursele auto. Este cunoscut faptul că Brian Johnson este un mare iubitor al mașinilor și un participant activ la cursele de oldtimere. Brian Johnson și-a ”prăjit” un timpan în timpul unei curse când a uitat să-și pună dopurile de protecție în urechi.

Într-un interviu acordat lui Howard Stern, Brian Johnson mărturisea:

”Am avut, evident, ceva probleme cu auzul. Mi-am pierdut auzul la urechea stângă, dar nu este muzica vinovată. Mi-am pierdut auzul pentru că am stat prea mult în mașina de curse fără dopuri de urechi. Asta este realitatea. Muzica nu are nimic cu problema mea.”

Brian Johnson este solistul vocal AC/DC din 1980. Trupa se gâdește să caute un înlocuitor pentru restul concertelor din turneul. Următoarele 10 reprezentații din turneul “Rock or Bust” au fost reprogramate.

Leave A Comment