Incaltaminte speciala pentru bebelusii cu multa energie: BMW xDrive Baby Boots

April 1, 2016
1,140 Views

BMW nu deseneaza doar masini si motociclete si nu este pionier doar in tehnologia motoarelor de inalta performanta. Proprietarii si pasionatii au la dispozitie, de exemplu, colectia BMW LifeStyle, care include de la portofele si tricouri, pana la jachete, geamantane, posete si ceasuri, toate concepute si realizate conform celor mai inalte standarde de calitate.

Cum copiii au fost putin neglijati, insa, partea de accesorii limitandu-se la cateva hainute si jucarii, astazi, BMW a prezentat noua gama de incaltaminte sport speciala pentru bebelusii cu multa energie. Botezati sugestiv BMW xDrive Baby Boots, pantofii pentru copii ofera stabilitate maxima si control indiferent de suprafata pe care incearca sa mearga sau alearga, la fel ca sistemul de tractiune integrala xDrive.

xDrive Baby Boots distribuie masa perfect, 50% pe fata, 50% pe spate, fiind perfecti atat pentru bebelusii care abia fac primii pasi, cat si pentru copiii de pana la trei ani. Iar cu ajutorul nanotehnologiei, talpa din cauciuc special se adapteaza in cateva milisecunde la orice suprafata (parchet, mocheta, asfalt, gresie, etc.).

bmw xdrive baby boots

Leave A Comment