GUMBALL 3000 are linia de sosire la Bucuresti anul acesta

March 18, 2016
1,833 Views

Ediția din acest an Gumball 3000 va pleca în 30 aprilie din Dublin și se va opri în 7 mai la București. Prima ediție a acestei caravane a avut loc în 1999. Este un eveniment anual care presupune parcurgerea a 3000 de mile. Este un eveniment al luxului, extravaganței și, de ce nu, al exceselor. Dacă în primii ani Gumball 3000 a devenit cunoscut pentru excesele participanților, fie că vorbim de petrecerile monstruase sau vitezele exotice atinse de participanți în etape.

gumball-3000-dublin-bucuresti (1)

Câteva accidente soldate cu victime au determinat organizatorii să stabilească reguli clare și dure. Este un eveniment vânat de foarte multă lume, fie din postura de participant sau doar spectator. Nici accesul în caravana Gumball nu este facil, doar 100 de concurenți fiind acceptați. Concurența este mare, banii nu îți garatează un loc în caravană. Ai un atuu dacă ai mai participat la ediții anterioare și dacă te înscrii cu un model cât mai exotic.

gumball-3000-dublin-bucuresti (3)

Traseu: Dublin – Edinburgh – Londra – Europa Park (Germania) – Praga – Budapesta – Bucuresti.

La București se anunță un final exploziv, cu demonstrații de sporturi extreme, cu o paradă de supercaruri, concerte… și o petrecere uriașă la final. Așadar, în 7 mai ar fi frumos să le asigurăm o primire frumoasă concurenților. În plus, aveți șansa de a fi aproape de vedete precum Lewis Hamilton care anul trecut a participat cu un Koenigsegg Agera HH.

1 Comments

Leave A Comment