P90216927_highRes_driving-luxury-in-po

Driving Luxury in Porcelain: Ți-ai anima livingul cu un BMW Seria 7 din porțelan?

June 6, 2016
514 Views

Dacă ai un Seria 7 care se parchează singur în garaj, poate îți place atât de mult încât ai vrea să-l vezi și în living, sub forma unei sculpturi din porțelan.

Inspirate de liniile precise, proporţiile armonioase şi designul puternic ale noului Seria 7, echipele de design BMW şi Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin (Manufactura Regală de Porţelan din Berlin) au creat o sculptură din porţelan, care scoate artistic în evidenţă arhitectura Seriei 7.

”Statueta” combină silueta automobilului cu un piedestal monolit din porţelan. În timp ce piedestalul are un luciu subtil, automobilul la scara 1:18 este realizat din porţelan alb mat, cu o uşoară tentă de maro. Reflexia redusă a luminii şi absenţa luciului îi oferă un aspect asemănător marmurei Parian , originară din insula greacă Paros.

În total, Königliche Porzellan-Manufaktur va realiza 500 de exemplare ale sculpturii cu lungimea de 30 de centimetri şi lăţimea de 17 centimetri. Inscripţia caligrafică “BMW 7 Series” împodobeşte baza piedestalului, care poate fi personalizat în funcţie de preferinţe.

Leave A Comment