Ford Shelby GT-H – un nou Rent a Racer sau când strugurii sunt acri și pentru milionari

March 22, 2016
1,139 Views

Acum 50 de ani, Ford, Shelby și compania de închiriat mașini Hertz au creat o legendă – Ford ShelbyHertz GT350-H “Rent-A-Racer”. Ultima generație Ford Mustang a beneficiat de o versiune ce a purtat semnătura lui Caroll Shelby și a putut fi închiriată doar prin rețeaua Hertz.

Tradiția continuă, și ultima versiune Mustang beneficiază de o ediție similară.

Vor exista 140 exemplare Ford Shelby GT-H ce vor fi disponibile spre închiriere prin rețeaua Hertz Adrenaline Collection cu puncte doar în locații atent alese de pe teritoriul Statelor Unite.

Noul model vine cu aceeași temă, mașinile fiind vopsite în negru brăzdate longitudinal de două dungi aurii. De partea tehnică s-a ocupat divizia Ford Performance.

Mașinile vin în echiparea de serie cu pachetul Ford Performance Handling Pack, un sistem de evacuare optimizat care aduce și un soundtrack de racer, jante de 19 inch negru mat încălțate cu pneuri Michelin Pilot Sport. În rest modificările sunt estetice și includ: spliter față Shelby din fibră de carbon, capotă din policarbonat Shelby GT-H cu fante de ventilare a compartimentului motor, spoiler spate Shelby GT-H, plus multe embleme și logo-uri împrăștiate pe caroserie și la interior.

Un Mustang pe care îl poți doar închiria, nu și cumpăra, indiferent câți bani ai. Să fie strugurii acri și pentru milionari.

Leave A Comment