brunch-Dacia-gopo

Filmul românesc sosește la Gala Premiilor Gopo în Dacia Duster connected by Orange

March 28, 2016
750 Views

Fidelă tradiției sale de a susține valorile românești autentice, Dacia este și în acest an partenerul principal al Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea ediție, își propune să recompenseze cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent.

Actori, regizori, producători și alte personalități ale lumii filmului românesc vor sosi la eveniment în mașinile Duster connected by Orange, seria limitată a celui mai apreciat model Dacia, lansată în toamna anului trecut.

Pentru că este un parteneriat care onorează marca Dacia, a fost creată – special pentru această ediție aniversară a evenimentului – o aplicație interactivă pe pagina de Facebook Dacia România. Utilizatorii care vor accesa site-ul dedicat http://campanii.dacia.ro, vor fi surprinși să primească « Premiul special pentru susținerea valorilor românești », acesta fiind înmânat chiar de către prezentatorul Galei Gopo 2016, actorul Alexandru Bogdan. În clipul de campanie participă și alți doi actori nominalizați la premiile din acest an si favoriți pentru categoriile « Cel mai bun actor într-un rol principal », « Cel mai bun actor într-un rol secundar » și « Cea mai buna actriță într-un rol secundar ». Fără a dezvălui identitatea lor, utilizatorii sunt invitați să îi descopere folosind aplicația dedicată parteneriatului Dacia cu Gala Premiilor Gopo.

brunch-Dacia-gopo

În avanpremiera galei din această seară, Dacia a invitat sâmbătă, 26 martie, nominalizații și pe prezentatorul Galei, la un brunch la Hotelul Intercontinental, întâlnire ce tinde sa devină o frumoasa tradiție (foto). Cei prezenți s-au bucurat de câteva ore de discuții informale într-un cadru intim și elegant, admirând panorama orașului de la înălțimea celor 21 de etaje.

Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice și de lungă durată ale Dacia, prin care compania susține valorile românești. Evenimentul, la care sunt așteptați în jur de 1000 de invitați, va avea loc în această seară, la Sala Mare a Teatrului Național din București.

Dacia-Premiile-GOPO-10-ani-de-excelență  (3)

În România, Dacia crește puternic în volume de vânzări și își consolidează poziția de lider cu o cotă de piață de aproape 33%. Cu 36 946 de vehicule comercializate (+ 24,5% față de nivelul înregistrat în 2014), Dacia își consolidează poziția de lider pe piața din România, cu aproape o treime din vânzările de vehicule noi.

La nivel internațional, cu peste o jumătate de milion de unități comercializate pe piețele externe, Dacia își confirmă statutul de marcă ambasador a României.

Dacia a fost și în 2015 în ofensivă pe piețele internaționale. În total, în afara României au fost vândute anul trecut 513 974 de mașini, cu 6% mai multe față de anul 2014.

Leave A Comment