Mustang-GT-350R

Eroii benzilor desenate și mașinile lor

March 29, 2016
1,770 Views

Batman a fost un excentric tot timpul, nu s-a rezumat și el la un model de serie, a trebuit să epateze cu tot felul de creații fantastice. Iron Man a fost ceva mai temperat și s-a urcat într-un Audi R8. La acest nivel nimic nu este întâmplător… imagine, contracte, publicitate…

O companie britanică, CARWOW, ce oferă un configurator auto pentru toate mărcile comercilizate în regat și-a imaginat o altă ”realitate”. A venit cu o altă perspectivă asupra bolizilor din garajul supereroilor, automobile venite din lumea reală.

 

Batman – BMW M2

BMW-M2

Batman ne-a obișnuit cu tancuri, dar pentru mediul urban ar fi mai potrivit un BMW M2, o compactă puternică dar cu o manevrabilitate de excepție pentru a croșeta străzile din Gotham. În ciuda designului extravagant, M2 Batman are tușe clasice – evacuarea laterală sau jantele inspirate de la BMW M1.

Superman – Bugatti Chiron

Bugatti-Chiron

O asociere firească, poate chiar un stereotip. În mod cert Lois Lane este îndrăgostită de viteză, dar nu cred că ar dori tot timpul să fie ținută în brațe la viteze superluminice. Ar fi extrem de încântată de a călători într-un scaun sport din piele amplasat într-o cabină îmbrăcată în cele mai bune materiale din lume și fără a avea părul răvășit de vânt. Evident Superman nu poate conduce decât ceva ce poartă sigla sa. Apoi, pentru că Superman are un stil ceva mai ”agitat” de a se schimba, și pentru a nu distruge interiorul mașinii, sistemul de navigație a fost setat să arate în permanență cea mai apropiată cabină telefonică.

 – Lamborghini Huracán

Lamborghini-Huracan

Britanicii i-au spus lui Wonder Woman că ar fi cazul să renunțe la accesoriile motorizate invizibile și să aleagă ceva palpabil. Prin urmare ceva italian, furios și gălăgios – un Lamborghini Huracan. Cromatic, supercarul italian a împrumutat culorile costumului îmbrăcat de Wonder Woman.

Captain America – Ford Mustang GT350R

Mustang-GT-350R

Păi cum altfel, acum serios, cu ce altceva s-ar fi putut afișa Captain America? Așadar o mașină care este gravată în ființa americană, una care are toate calitățile venerate de un american. Sub capotă un V8 de 5.2 litri viril și gălăgios, 526 CP trimiși la puntea spate… și un mesaj gravat pe spoilerul față.

Designl jantelor este inspirat din cel al scutului folosit de Captain America și care acum tronează pe capota mașinii, o trimitere la capotele versiunilor Super Cobra Jet.

Iron Man – Chevrolet Corvette Z06

Corvette-C7

Da, Tony Stark poate sta la fel de bine și la volanul unui Corvette. Britanicii au decis să înlocuiască V8 de sub capota supercarului american cu un reactor de tip arc ce alimentează niște motoare electrice. De ce această soluție? Pentru că tot ce îl înconjoară pe Iron Man. Tony Stark trebuie să-i poată oferi posibilitatea de a testa noi tehnologii în orice clipă.

Spider-Man – Ferrari 488 Spider

Ferrari-488

Eroul nostru poate oricând decola de la bordul mașinii sale. Spiderman are nevoie de libertate, iar 488 Spider, îi oferă acest lucru… aaa, și să nu uităm numele.

Wolverine – Audi R8

Audi-R8-LM

Nu știm ce i-a determinat pe britanici să asocieze un Audi R8 cu Wolverine. Să fi oare vinovat sistemul quattro care oferă aderență asemeni prizei oferite de ghearele lui Wolverine? Sunetul propulorului V10 nu prea merge urletul unui lup, poate vechiul propulsor V8 ar fi fost mai potrivit. Dacă o să-l întâlniți pe strad să păstrați distanța, lamele laterale față oferă o imagine destul de intimidantă.

Deadpool – Ford Mondeo

Ford-Mondeo

Deadpool a reușit să spulbere aproape toate stereotipurile legat de supereroi, mai rămăsese cel legat de mașina sa. Pentru un altfel de supererou, o altfel de supermașină. Un Ford Mondeo, unul chiar în cinci uși, pe care stă scrijelit cu un cui: ”my other ride is your mom”. Mașina s-a calificat grație portbagajului încăpător… ar fi fost o și un Mondeo break.

The Hulk – Mercedes G63 AMG 6×6

Mercedes-G63

Presupun că este evident. Niciun comentariu suplimentar aici.

Aquaman – Toyota Mirai

Toyota-Mirai

Probabil știți că Toyota este primul constructor care a oferit un model de serie cu pilă de hidrogen. Cu alte cuvinte, dacă vă este sete și nu aveți apă, cu puțină răbdare puteți converti vaporii de apă evacuați pe țeava de eșapament în apă. Toyota Mirai se califică și la rulajul subacvatic, cu mic artificii estetice.

FOTO: CARWOW

Leave A Comment