Emblema auto sau bijuterie?

April 15, 2016
811 Views

Aston Martin este un producător care încă se laudă cu faptul că o bună parte din procesul de producție a unui model este realizat manual. Deși la prima vedere poate fi considerat un detaliu arhaic, vă spunem că Mercedes-Benz a anunțat recent că revine la asamblarea manuală a unor componente. Și asta pentru că automatizarea/ robotizarea liniilor a condus la scăderea calității de fabricație. Încă suntem la nivelul în care anumite lucruri pot fi rafinate și înnobilate doar de mana umană.

q-by-aston-martin-logo (29)

Britanicii au și o divizie care se numește Q… Q by Aston Martin. Parcă am mai auzit undeva de ”Q”, să fie oare prin filmele cu James Bond?

Oricum, Q by Aston Martin este locul unde se întâmplă lucruri care nu prea crezi că sunt posibile. Pentru a sărbători prima cupă monomarcă din Campionatul Mondial de Anduranță, Aston Martin a prezentat o colecție de embleme care pot fi confundate cu niște bijuterii. Realizate manual, seria de embleme vor fi rezervate doar modelelor V8 Vantage GTE, iar dacă vrei să le colecționezi ai de achiziționat câteva modele. Fiecare emblemă este dedicată unei curse din campionatul Mondial de Anduranță.

Leave A Comment