100Tracks-Adventure (4)

Scoateți SUV-ul la aer!!!

Cei de la 100Tracks îți oferă șansa să îți petreci un week-end altfel. Dacă ești proprietarul unui SUV, te poți înscrie la Adventure Challenge CUP, iar dacă ai o Dacia Duster… poți să-ți măsori abilitățile în cupa monomarcă Duster CUP. Între 28 și 30 iulie este mare adunare de agregate 4×4 la Ibănești Pădure, Mureș – 100Tracks Adventure.

Adventure Challenge Cup

Se va desfășura în perioada 28-30 iulie pe traseele casei TRIP de la 100Tracks Adventure. Aici poți ieși în off-road cu mașina ta cu tracțiune integrală, poți participa la o competiție, dar fără a fi obligat să aduci modificări mașinii sau să porți echipament de protecție. Fiecare track al acestei clase acoperă drumuri forestiere ușoare din punct de vedere al gradului de dificultate. Adventure Challenge CUP este oportunitatea de a petrece un weekend alături de alți pasionați de off-road.

Cupa Dacia DUSTER la 100Tracks Adventure

Evenimentul de trei zile se va desfășura pe traseele de TRIP de la 100Tracks Adventure. Concurenții înscriși la această cupă vor puncta și în clasamentul general Adventure Challenge Cup. Regulile de desfășurare ale acestei cupe sunt aceleași ca și la clasa TRIP din Campionatul 100Tracks.

Competiția 100Tracks Adventure de la Mureș, 23-30 iulie, însumează șase etape din Campionatul 100Tracks. Fiecare etapă va puncta individual în clasamentul general al campionatului.

Detalii despre clasa TRIP:

http://goo.gl/pvHnfe

http://goo.gl/pZegwq

Toate informațiile se găsesc pe pagina oficială 100Tracks.
http://100tracks.net/competitions/29

Concurenții care doresc să se înscrie la această competiție trebuie să-și facă, obligatoriu, cont on-line pe site-ul www.100tracks.net. Tutorial video.

Leave A Comment