Afiș Trial Mures

Noul campionat 100Tracks Trial SHOW debuteaza, week-end-ul viitor, la Tg. Mureș

June 29, 2016
669 Views

100Tracks Trial SHOW este un campionat dedicat spectacolului de pe traseele offroad de trial, adică acele concursuri desfășurate pe circuite accidentate, în zone ușor accesibile publicului, care poate, astfel, să urmărească aproape simultan două, trei sau chiar mai multe probe de concurs.  Prima etapă, cea de la Mureș, se va desfășura pe 2 iulie, de la ora 11, la cariera fostei fabrici de cărămidă din Tg. Mureș. Pentru înscrieri, puteți accesa http://100tracks.net/competitions/21.

Concurenții 100Tracks Trial SHOW au la dispoziție două categorii de trasee, soft și hard, fără ca acestea să aibă vreo legătură cu împărțirea mașinilor din campionatul de 4×4 100Tracks. Mai clar, orice mașină poată fi înscrisă la oricare dintre cele două categorii de traseu, indiferent la ce clasă a aparticipat la 100Tracks. Singura condiționare e că o mașină poate fi înscrisă la o singură clasă, la fiecare concurs.

Cele două clase de concurs vor avea între 3-5 trasee diferite, iar fiecare concurent este liber să le parcurgă în orice ordine dorește. Fiecare organizator stabilește un timp maxim al fiecărei probe ca și al întregului concurs. Ca mod de desfășurare, pe traseele de trial există mai multe porți. Pentru a se considera că un sportiv a terminat un traseu, el trebuie să parcurgă toate porțile fără a dărâma jaloanele.

Leave A Comment