Ken Block are jucarie noua – Ford Focus RX

April 15, 2016
991 Views

La finalul ultimei aventuri Gymkhana, Ken Block ne-a anunțat că în curând va urca la volanul unui Focus. Cum este unul dintre starurile Ford, era firesc să-l vedem la volanul unui Ford Focus. Doar și pentru faptul că Ford a lansat senzaționalul Focus RS, un model cu tracțiune integrală, propulsor Ecoboost de 2.3 litri… o mașină care are și o setare pentru drift.

În următoarea producție Gymkhana îl vom vedea pe Ken Block la volanul unui Focus RX. Dar, pilotul american va participa anul acesta în FIA World Rallycross Championship. Ken Block este deja popular și pentru tema mașinilor de competiție. Pentru Ford RX a apelat la artistul Felipe Pantone, cunoscut pentru stilul kinetic abordat în operele ”stradale”.

Evenimentul de prezentare a temei noului Ford RX a fost și ocazia de a anunța noua echipă Hoonigan Racing ce va alinia la start două modele Focus RX. Una dintre mașini, va fi pilotată de Ken Block, cea de a doua de Andreas Bakkerud. Tema grafică a ambelor modele a fost realziată de Felipe Pantone. Prima etapă a campionatului FIA World Rallycross va fi găzduită de Portugalia peste două zile. Ken Block și colegul său de echipă, deși vor vea la dispoziție câte un Focus RX de 600 CP și 900 Nm, nu vor avea viață ușoară. Anul acesta la start avem nume precut Petter Solberg și Sebastien Loeb.

Leave A Comment