simone

Junior WRC: Simone Tempestini s-a impus in Raliul Poloniei

July 4, 2016
449 Views

Simone Tempestini si Giovanni Bernacchini si-au trecut in cont a doua victorie consecutiva din Junior WRC in acest sezon, impunandu-se, in weekend, in Raliul Poloniei. Echipajul Napoca Rally Academy a castigat cinci din cele sapte probe speciale, si-a consolidat pozitia de lider in clasamentul Junior WRC, dar si in WRC3, si priveste cu optimism catre Raliul Finlandei.

“A trebuit sa gestionam cu cap aceasta zi foarte lunga. Nu era programat niciun parc de service si nu ne puteam permite nicio greseala. M-am simtit foarte confortabil in masina si am avut un ritm foarte bun. Avem acum peste trei minute avans fata de urmatorul clasat, dar raliul nu s-a terminat inca asa ca trebuie sa ramanem concentrati pana la final”, a spus Simone Tempestini, la finalul zilei de sambata.

Cu patru probe speciale ramase pentru duminica, ultima zi din Raliul Poloniei, Simone Tempestini si Giovanni Bernacchini au avut o abordare prudenta si si-au asigurat in final cea de-a doua victorie din acest sezon in Junior WRC.

“Sunt foarte obosit, dar si foarte fericit si mandru de ceea ce am reusit impreuna cu Giovanni aici in Polonia. Duminica a fost o zi extrem de dificila si diferita fata de tot ce am avut pana acum. Ploaia a schimbat total regulile jocului si pentru noi, cu o masina cu tractiune pe doua roti, a fost greu sa supravietuim pe probele speciale. Am terminat fara probleme majore si am valorificat la maximum efortul din acest weekend. Sunt optimist pentru etapa din Finlanda, mai ales ca aici masina a mers perfect si mi-ar placea sa fim asa de buni la toate etapele din Junior WRC”, a spus Simone Tempestini.

 

Leave A Comment