Max Verstappen

Daniil Kvyat, pe coji de nuca la Toro Rosso. Max Verstappen ii ia locul la Red Bull

May 5, 2016
684 Views

Greseala se plateste, iar Red Bull i-a taiat aripile lui Daniil Kvyat. Dupa ce l-a lovit de doua ori pe Sebastian Vettel in Marele Premiu al Rusiei de la Sochi, punandu-l in pericol si pe Daniel Ricciardo, coechipierul sau, Red Bull i-a luat volanul rusului de 22 de ani si l-a trimis inapoi la Toro Rosso. Nimeni n-a mai tinut cont ca Daniil a reusit un loc trei la Shanghai, iar anul trecut l-a batut pe Ricciardo. Locul acestuia va fi luat, incepand cu Marele Premiu al Spaniei, de Max Verstappen, pustiul care, anul trecut, cand a pilotat prima data pentru Toro Rosso avea doar 17 ani.

Cu o urma de umor negru, Christian Horner, boss-ul Red Bull, a declarat ca ”Daniil va putea sa se dezvolte in continuare la Toro Rosso, intr-o echipa care ii este familiara, avand sansa sa-si reintre in forma si sa-si arate potentialul”.

2 Comments

  1. Hai să ne hotărâm cum scriem numele orașului din Rusia. Tu scrii Sotchi, Constantin scrie Sochi, în română se cam folosește varianta tradusă, Soci. Cel puțin în cărțile de istorie…

    • Salut Alex si multumim pentru consecventa cu care ne urmaresti. Toate cele trei variante enumerate sunt corecte, dar, ai dreptate, trebuie sa ne hotaram la una singura. Cum banuiesc ca nimanui nu-i place “Colognia” cand merge in Koln, vom incerca sa ramanem la versiunea engleza Sochi. Altfel, vom folosi Со́чи.

Leave A Comment