coulthard-gumball

Cu radarul pe Gumball 3000: David Coulthard si alti 14 concurenti, surprinsi de politistii francezi cu 178 km/h pe limita de 130

“Raliul milionarilor” nu ii atrage doar pe pasionati. Politistii rutieri isi freaca mainile cand stiu din timp ca, la “data de”, prin “locul de” si la aproximativ “ora de”, o gasca de vitezomani plini de bani le va trece prin fata. Nu conteaza ca sunt francezi, englezi sau… romani.

David Coulthard, fostul pilot de Formula 1 care participa la Gumball 3000 cu un Mercedes C63 AMG, a fost prins de politistii francezi ruland cu 178 km/h pe autostrada A4, in timp ce se indrepta de la Luxembourg catre Europa Park, in Germania. “Cadoul”? 135 euro. Cum Coulthard nu era insa singur, pilotul fiind seful unui “pluton” de 15 participanti, toti au primit aceeasi sanctiune.

Cel mai napastuit de panda rutierilor francezi a fost unul dintre organizatorii concursului care a fost prins de radar cu 190 km/h. Acesta a primit o amenda de 750 euro si a pierdut si permisul de conducere.

Leave A Comment